The Pearl

In alle opzichten een villa

The Pearls zijn zes unieke twee-onder-een-kapwoningen. Niet alleen door het onderscheidende, moderne ontwerp, of door de grote en lichte ruimtes. The Pearls worden uniek omdat u de woning helemaal naar uw eigen hand kunt zetten.

Vooropgesteld, the sky is the limit. Met andere woorden, uiteindelijk is alles mogelijk. Om bij u de creativiteit op gang te brengen laten we op de volgende pagina’s al een aantal van die mogelijkheden zien. Zo krijgt u een goede indruk over wat er op het gebied van het interieur allemaal kan. Wat te denken van een kelder voor het koel opslaan van uw wijncollectie, het realiseren van een luxe wellnessruimte of het simpelweg kiezen tussen voor of achter wonen? De mogelijkheden zijn overigens zo divers, dat wij hiervan een apart optieboek hebben gemaakt.
Overigens stoppen de keuzemogelijkheden niet bij het interieur. Ook aan de buitenzijde kunt u uw woning helemaal naar eigen smaak samenstellen. Door bijvoorbeeld te kiezen uit één van de verschillende kleur ensembles.

De keuze is helemaal aan u, wij zorgen slechts voor de inspiratie.

Type A
Gebruiksoppervlak 195 m2
Inhoud 720 m3
Aantal Slaapkamers 4/6
Perceel 300 - 360 m2
Aantal Slaapkamers 15 m2
Type B
Gebruiksoppervlak 197 m2
Inhoud 725 m3
Aantal Slaapkamers 4/6
Perceel 310 - 350 m2
Aantal Slaapkamers 14 m2

Plattegronden

Pearl - Type A
Pearl - Type B